Kamppailulajeja Korsoon!

VANTAA MUAYTHAI ALOITTAA THAINYRKKEILY TOIMINNAN KORSOSSA!

Tarkoituksenamme on jatkossa tarjota thainyrkkeilyä kaikille lajista kiinnostuneille. Lokakuun lopulla starttaamme peruskurssin lisäksi seuraavia ryhmiä:

Harrasteryhmä, treenit on tarkoitettu kaikille thainyrkkeilystä kiinnostuneille (niin kuntoilijoille kuin kilpailemisesta kiinnostuneille). Harrastetryhmään uudet harrastajat pääsevät peruskurssin suorittamalla ja vanhat harrastajat voivat ottaa yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin niin mietitään yhdessä sopiva ryhmä harrastamiselle.

Kilparyhmä on suunnattu niille ketkä haluavat otella tai aloittaa ottelemisen lajissa. Tässä ryhmässä teemme enemmän ottelunomaista harjoittelua sekä kehitämme harrastajien lajitaitoa kilpailemisen suuntaan.

Nuorten thainyrkkeilyryhmä on suunnattu noin 9-13 vuotiaille nuorille. Nuorten ryhmissä keskitytään harrastamaan turvallisesti ja monipuolisesti liikuntaa pelaten, yhdessä viihtyen sekä tietysti lajinomaisia harjoitteita tehden. Kun taidot karttuvat voi nuorten ryhmästä siirtyä harjoittelemaan harrastaja- ja kilparyhmiin.

 

Thainyrkkeilytoiminnasta ja muista ryhmistä voi tiedustella lisää info@vantaamuaythai.fi. Päivitämme pikimmiten lisää infoa myös nettisivuillemme www.vantaamuaythai.fi sekä faceen Vantaa muaythai.

 

Vantaa muaythai ry